Har du en virksomhed, hvor du arbejder med reparation eller salg af biler? Så kan det være, du allerede kender til de uundværlige dækreoler. En dækreol er en form for lagerreol, som er tilpasset netop det formål at opbevare dæk.

Bildæk er tunge og besværlige at håndtere – det ved de fleste, der har prøvet at skifte dæk på bilen. Derfor har man indrettet en speciel form for reol, som kan opbevare mange af de tunge dæk ad gangen, og som gør det nemt at komme til dem, når der er brug for dem.

Der findes uendeligt mange dæktyper og størrelser, og netop derfor er dækreoler så vigtige, da de giver et godt og nemt overblik over alle dine dæk. Dækreoler kan fremstilles efter specialmål, så de udnytter pladsen bedst muligt i netop dit autoværksted.

Dækreoler giver overblik over alle de dæk, du har på lager

Dækreoler kan skabes både til dæk og til hele hjul med fælge. Du bør på forhånd gøre dig overvejelser om, hvilken type, du har brug for. Hele hjul med fælge er betydeligt tungere end bare dækket selv, og derfor skal disse reoler konstrueres langt mere robust, da belastningen er større.

Når du har overvejet, hvilke løsninger, du har brug for, kan du med fordel kontakte en forhandler. Ofte tilbyder de at komme på besøg i din virksomhed for at se, hvordan de bedst kan tilpasse en reol til dine lagerfaciliteter. På den måde får du den mest optimale opbevaringsløsning.

Det er selvfølgelig også en mulighed at købe bruge dækreoler. Disse vil ofte give dig en betydelig besparelse, uden du nødvendigvis får slidte reoler til gengæld. Ofte sælger virksomheder blot deres reoler, fordi de er flyttet til nye lokaler, eller har udskiftet deres varesortiment.

Opbevar dine dæk på solide og overskuelige dækreoler