Det kan være overvældende at flytte hjemmefra, og der vil helt sikkert være ting, som du i farten har glemt. Men frygt ej – vi har her samlet det mest nødvendige udstyr til dig, som er klar til at flyve fra reden.

En god stegepande

Når du skal agere i køkkenet, vil du uden tvivl mangle et eller andet stykke specialudstyr, som du må købe efterfølgende. Men du må ikke mangle en god stegepande. Husk den derfor fra start, fordi den kan bruges til alt – du kan ligefrem riste brød på den. Hvis du gerne vil skeje lidt ud, bør du både få fat i en lille og en stor stegepande.

Husk at bestille internet

Der er ikke noget værre end at dukke op og første dag og finde ud af, at der går 6 uger, inden du kan få internet leveret til hjemmet. Sørg for at bestille i god tid, så det er klar, når du flytter ind.

Vasketøjskurv

Har du en plan for, hvor du skal stille dit vasketøj? Nej, det tænkte vi nok. Find en kurv, der kan lukkes, så det ikke lugter i hele hjemmet.

Få sat lamper op med det samme

Du vil træt af at bo i et ufærdigt hjem, og derfor anbefaler vi, at får styr på lamper til at starte med. Det er besværligt og træls at gøre henad vejen.

Gardiner

Har du styr på, hvor meget lys du egentlig får ind gennem dine vinduer? Find gardiner, som matcher den lysmængde, som du gerne vil have ind – overvej mørklægning i soveværelset.

5 stykker udstyr, du skal bruge, når du flytter hjemmefra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *