Hvis du er træt af at dit køkkengulv er svært at rengøre og vedligeholde, så skal du investere i epoxygulve som dit nye slidstærke køkkengulv. Det er vigtigt at have robuste og slidstærke køkkengulve, så ens hverdag bliver nemmere og man kan fokusere på de ting, som man rent faktisk har brug for at fokusere på. Hos NeoCoating kan vi hjælpe dig med at få lige præcis det køkkengulv, som vil lette i din hverdag.

Få dit på det rene

Der er ikke plads til fejl og mangler, når det kommer til køkkener på steder såsom caféer, restauranter, kantiner og så videre. Fødevarestyrelsen kommer forbi og tjekker om alt er op til standard. Derfor er det også vigtigt at have et gulv, som nemt kan gøres rent. Køkkengulve der er nemme at vedligeholde og rengøre, kan tage bekymringerne vedrørende smileys væk fra dig. Med epoxygulve som køkkengulve lever du nemt op til alle krav.

Et robust gulv

Epoxygulve kan bestilles med hukehler. Hulkehler er med til at gøre dit køkkengulv endnu mere nemt at rengøre og gør også køkkengulvet mere robust og modstandsdygtigt. Bruger du for eksempel mange tunge maskiner eller har du tunge industrielementer i køkkenet, så er det en rigtig god idé at investere i et epoxygulv med hulkehler.

Råd og vejledning

At købe nyt køkkengulv er ingen nem sag. Der er mange muligheder, og man kan få brug for råd og vejledning og tid til at tænke sig om. Hos NeoCoating har vi masser af erfaring med epoxybelægning og vi tager gerne en ganske uforpligtende snak med dig om dine muligheder og hvilke løsninger, der ville egne sig bedst til lige netop dit køkken.

Slidstærke køkkengulve i epoxy