Har du lyst til at have et fleksibelt job, hvor du kan have frihed under ansvar samtidig med, at du udvikler dine kompetencer og skaber et stærkere netværk? Så er jobbet som vikar indenfor rengøring løsningen til dig. Hos Vikar Service er vi altid på udkig efter kompetente medarbejdere, der har lyst til at give sig i kast med rengøring som vikar.

Fleksibilitet og ansvar

Når du arbejder hos Vikar Service får du naturligvis et job med masser af fleksibilitet. Har du for eksempel et andet job, et studie eller noget tredje, der kræver at du selv skal kunne bestemme dine arbejdstimer, så er et vikarjob skræddersyet til dig. Vi forventer dog også af dig, at du tilbyder den fleksibilitet, som vi gør ved, at du påtager dig dine arbejdsopgaver med ansvar, og at du er en medspiller.

Vikarjobs indenfor flere sektorer

Er rengøring ikke helt dit felt, så kan du hos Vikar Service også vikariere indenfor andre fag. Har du for eksempel grønne fingre, så kan vi sende dig ud i gartnerjobs, eller har du en baggrund som tømrer, men ønsker at freelance indenfor dit fag, så leder vi også efter lige præcis dig. Mange der tænker vikarjobs, tænker på rengøring, men det kan være en bred vifte af ting. Det vigtigste er, at du får et job, som passer til dit liv, og som udvikler dine kompetencer.

Et samarbejde

Et job hos Vikar Service er et samarbejde mellem dig og os. Vi kan tilbyde dig faste rammer i en fleksibel hverdag, hvis du er en medspiller og er omstillingsparat. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan livet som vikar kunne være for dig.

Udvikl dine færdigheder som vikar indenfor rengøring