Før du beslutter dig for om du vil lease eller købe din bil, så bør du overveje hvad du egentlig skal bruge bilen til. I bund og grund handler det om hvor længe du vil have den samme bil til at holde i indkørslen. Hvis du har brug for en bil til transport i hverdagen, så kan leasning være en god løsning. Leasing er egentlig det samme som at leje. Som regel leaser du længere end du lejer en bil. Men som privat er der ikke den store forskel. Du betaler et beløb hver måned for at have bilen til rådighed.

Færre uventede udgifter

Det bedste ved at lease en bil er at du slipper for udgifterne der følger ved at eje en bil. Der er mange ekstraudgifter og værkstedsregninger. Og hvad gør du hvis den bliver skadet? Ved leasing er der ofte en serviceaftale og en forsikring inkluderet. Det betyder at hvis uheldet er ude, så afleverer du bare bilen og får en ny.

Billiger leasing svarer til billån

At leje en bil for et par dage eller en uges tid er som regel nemt. Men når du skal bruge en bil i længere tid, så skal du lease. Hvis du har det fint med selv at stå for service og reparation, så er finansiel leasing en god løsning. Har du en virksomhed vil bilen indgå i regnskabet som et aktiv. Der kan være mange penge at spare.

Biler er generelt en dårlig investering

Biler koster mange penge og mister hurtigt værdien. En ny bil koster nemt 150 – 200.000 kroner. Når du leaser har du kun et fast månedligt beløb at forholde dig til. Det gør økonomien meget mere overskuelig. Find ud af hvilken type leasing der er bedst for dig hos AgiLease.

Leasing kan være god økonomi