Sofistikerede og stilbevidste kvinder, som gerne vil have moderigtigt tøj i god kvalitet, kan med fordel gå efter mærket Gustav, som byder på mange lækre styles, der kan bæres både til hverdag og til fest. Det danske brand Gustav har eksisteret sin 2009, og tøjet er designet af Tina Gustavsson. Gustav kollektionerne er sofistikeret, feminint og råt modetøj til kvinder, og tøjet fremhæver de kvindelige former på en flot og stilfuld måde. 

Moderigtigt dametøj med god pasform fremhæver din kvindelighed

Gustavs tøjkollektioner omfatter bl.a. skjorter, bluser og T-shirts med flotte prints, smukke silkebluser og blondetunikaer samt dejlige varme strikbluser med lange eller korte ærmer. Er du træt at stå i prøverummet og ikke kunne finde et par ordentlige bukser, der passer til dine kvindelige former, så er Gustav bukser et rigtig godt valg, fordi de netop er designet med fokus på god pasform. I udvalget af Gustav bukser finder du bl.a. smarte sorte læder stretch jeans, flotte ensfarvede stretch jeans eller 7/8 long stretch bukser i blank vævet kvalitet. Gustav bukser er kendetegnet ved deres rå og vaskede kvaliteter samt rå læderdetaljer, smarte lommer og lynlåse. Har du brug for en smuk kjole til hverdag eller fest, så finder du skønne Gustav kjoler i lækre kvalitetsmaterialer, som fremhæver din kvindelighed.

Hotte nyheder fra Gustav og hurtig levering

Du finder Gustav tøj til gode priser, når du handler online. Hos den danske netbutik Seasidegroup.dk har det et stort sortiment af trendy tøj og sko til kvinder og mænd. Her finder du sæsonens varmeste nyheder fra kendte kvalitetsbrands til favorable priser. Du finder deriblandt et spændende udvalg af Gustav dametøj, som nemt kan bestilles i webshoppen, og du kan gøre det i ro og mag, når det passer dig. Når du handler for mere end 500 kr., får du gratis fragt, og du får tøjet leveret i løbet af 1-3 dage.

Gustav dametøj – lækkert udvalg af feminint og råt tøj til den stilbevidste kvinde