Atleter på alle niveauer kommer af og til ud for skader, som er lang tid om at hele, eller som kræver, at led og muskler understøttes i kortere eller længere perioder for at undgå forværring af skaden. Til denne type formål kan man anvende sportstape eller kinesiologitape, alt efter skadens art og omfang. Med sportstape er det muligt at opretholde et vist træningsniveau, samtidig med at leddet og musklerne restituerer, så man ikke falder for langt tilbage i forhold til sin grundform.

Sportstape fra Henza – super støttende og stabiliserende

Sportstape er – i modsætning til den mere elastiske kinesiologitape – velegnet til støtte og stabilisering af led, muskler og sener. Tapen begrænser bevægelserne, så arme og ben ikke kommer ud i ekstremer stillinger. Derved begrænses risikoen for, at der opstår skader, eller at eksisterende skavanker forværres. Det er relativt nemt selv at montere tapen, som er vandfast, og derfor kan sidde på i længere tid.

Kinesiologitape fra Henza – velegnet til forebyggelse

Den mere elastiske kinesiologitape – eller muskeltape, elastisk tape eller kinesisk tape, som den også kaldes – blev udvikler i 1970’erne i Japan som et middel til at forebygge skader. Tapen er knap så rigid som sportstape, men er velegnet til at sætte steder på kroppen, som fordrer en vis fleksibilitet, for eksempel ryg og skuldre. Kinesiologitape hæmmer ikke kroppens og leddenes bevægelsesfrihed i samme grad som sportstape, men besidder ellers samme gode egenskaber. Kinesiologitape er også vandafvisende, og derfor kan du også anvende denne form for stabiliserende tape, hvis du er svømmer.

Køb billig sportstape og kinesiologitape online hos Henza.dk

Hvis du leder efter sportstape eller kinesiologitape i høj kvalitet til overkommelige priser, bør du kigge på Henza.dk. Her finder du et bredt udvalg af sportstape og kinesiologitape i varierende styrker og bredder. Uanset om du er behandler eller professionel atlet, er der penge at spare, hvis du køber sportstape på Henza.dk

Henza.dk – sportstape og kinesiologitape i høj kvalitet