Når du har en restaurant eller en cafe, er det vigtigt, at alle ser pæne ud i tøjet. Dine gæster vil ikke synes om, at dine tjenere og kokke, ser sjuskede og uordenlige ud. Samtidig er tøjet med til at gøre, at I virker som et team. Det kan også være med til at skabe en holdfølelse blandt personalet. Ofte kan I have travlt, og det er derfor ikke sikkert, at I har så meget tid til at tale pænt til hinanden. Bølgerne kan ofte gå højt i køkkenet, når gæsterne skal have deres mad til tiden. Der kan de samme forklæder hjælpe jer til at huske, at I er på det samme hold. 

Derudover er forklæderne selvfølgelig også en praktisk foranstaltning. De gør, at dine ansattes tøj ikke bliver beskidt. Det er en god måde at beskytte deres kokketøj eller tjenertøj, samtidig med at det giver et uniformt og meget præsentabelt look. 

Et godt sted for dig at købe forklæder til din virksomhed er på hjemmesiden imagewear.dk. De har et stort udvalg af tøj til restauranter, kantiner, cafeer og andre i fødevarebranchen. De har altid meget på lager, og det er derfor en god mulighed for dig for at købe det, som du har brug for, når du skal bruge det. Når du har en restaurant eller en cafe, har du ikke meget tid til at gå ud og købe nye forklæder, derfor er det en stor fordel for dig, at du kan gøre det på nettet. 

Du kan vælge mellem en lang række forskellige forklæder til dine ansatte. Det gælder også en lang række forskellige farver. Mange foretrækker hvide eller sorte forklæder, da de er meget neutrale og falder i alles smag. Hvis du har en restaurant eller en cafe, hvor I leger noget mere med farverne, kan det være en god ide, at du vælger nogle farverige forklæder. Det kan for eksempel være i orange, grøn eller lilla. Hvis du bestyrer kantinen på en skole, vil børnene helt sikkert synes, at det er fantastisk, at I har forklæder på i forskellige farver. 

Mange foretrækker et forklæde, der dækker benene til deres tjenere og et forklæde, der dækker både ben og bryst til dem, der laver mad. Tjenerne vil typisk ikke være så meget i kontakt med maden. Deres forklæde vil derfor i højere grad være en uniform. Det lille forklæde kan også være smart i cafeen, hvor det også er rart at have sine bukser dækket til. 

Forklædet er både praktisk og en smart uniform