Er I en kommune, virksomhed eller institution, som har brug for et professionelt og erfarent firma til at udfører alle typer af opgaver inden for kloakservice i Århus, så kan I med fordel hyre Buus Anlægsgartner til at løse opgaven. Firmaet er tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol og har autorisation til at udføre alle slags opgaver inden for kloakarbejde. Det kan eksempelvis være nybygning af nye anlæg, reparation af gamle anlæg, udvidelser, regnvandshåndtering, omfangsdræn, genanvendelse af regnvand, LAR-løsninger m.m. Derudover er firmaet certificeret rottespæremontor.  

Få ekspertrådgivning og de bedste løsninger til jeres behov

Hvis I som virksomhed, institution eller kommune har problemer med kloaker, der trænger til reparation eller udskiftning, så er det vigtigt, at I hurtigt finder en løsning for at undgå oversvømmelser eller andre skader på miljø eller ansatte. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne med det samme. Det kan også være, at I har brug for, at der bliver bygget nye anlæg. For jer som kunde gælder det om at finde et firma, som har den ekspertviden, der skal til for at kunne løse opgaverne optimalt, så de passer til jeres behov. Hvad enten I søger en akut løsning eller ej, så står Buus Anlægsgartner klar til at hjælpe jer med ekspertrådgivning og de bedste løsninger på jeres udfordringer. Det er erfarne ansatte, som udfører alle opgaverne med stor professionalisme.

Hjælp til at skaffe oplysninger i forbindelse med forsikringsskader

I sager med forsikringsskader tilbyder Buus Anlægsgartner at hjælpe virksomheder, kommuner og institutioner med at indhente ledningsoplysninger hos andre ledningsejere. For jer som kunde er det en stor fordel, at I ikke selv skal bøvle med at få indhentet den slags oplysninger, men at Buus Anlægsgartner tager sig af det. Firmaets dygtige folk ved præcis, hvordan de får skaffet de rigtige oplysninger til jer. Firmaet kan også på vegne af kunderne tage kontakt til myndighederne med henblik på at få fremsendt de rigtige ansøgninger og færdigmeldinger. Når opgaven hos jer er udført, får I en detaljeret tegning over de installationer, som er udført ud jer, for så er det meget nemmere for det firma, som skal levere kloakservice at danne sig et overblik over, hvor og hvordan der skal udføres f.eks. reparationer. Det er også en stor fordel, at denne tegning findes, når der en anden gang skal udføres kloakservice hos jer. Hos Buus Anlægsgartner får kunderne alle opgaver udført til yderst konkurrencedygtige priser, og de får en skræddersyet løsning, som passer til netop dem.

Buus Anlægsgartner tilbyder professionel kloakservice til favorable priser