For alle børn gælder, at de kan have svært ved at koncentrere sig, hvis de skal sidde ned og høre efter i længere tid. Hvis dit barn har ADHD, er det dog endnu sværere for ham eller hende at sidde stille og forholde sig i ro. Legetøjet Tangles har vist sig at være et rigtig godt redskab til urolige børn. Den uendelige form gør, at de kan sidde og køre fingrene rundt uden nogen sinde at nå enden. Det er også muligt at skille tanglen ad, så dit barn får sin egen helt unikke form. 

Et godt sted for dig at købe Tangles til dit barn er på hjemmesiden abcleg.dk. Det er en stor webshop, hvor de har en række gode og lærerige værktøjer til dit barn. De har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige Tangles, så det vil være nemt for dig og dit barn at vælge den helt rigtige. 

Egentlig blev Tangles udviklet som en skulptur, der skulle symboliserer uendelighed. Mange skoleklasser oplevede dog, at børnene godt kunne lide de uendelige form. Tangles blev derfor udviklet som et legetøj eller et redskab til at hjælpe børn med at holde sig rolige. Det kan være i skolen, men kan for eksempel også være til familiefester eller ved andre lejligheder, hvor de ikke har mulighed for at løbe omkring, som de gerne vil. Det kan være, når I kører i bil eller i offentlige transportmidler. 

Det kan være en god ide, at dit barn i hvert fald har en Tangles derhjemme og en i skolen. På den måde behøver dit barn ikke at huske sin Tangles, hver gang han eller hun skal i skole eller skal hjem igen. En Tangles er på ingen måde dyr, og det vil derfor være meget nemt for jer at have to eller flere. 

Tangles hjælper dit barn med at holde ro og fokus