Mange af dem, der beslutter sig for selv at lave invitationer bruger timevis på at skrive alt i hånden. Hvilket tager tid fra andre sjovere dele af bryllupsplanlægningen. Man kan vælge betale for en professionel typograf, men det koster som oftest en halv bondegård. Der er også alternativer til håndskrevne invitationer.

Brug stempler

Med et stempel sikre du, at de har et ensartet æstetisk udseende. Du behøver også kun at tjekke stavefejlene i stemplet en gang og derefter er du sikker på, at der ikke er en finger at sætte på resten af invitationerne. Du kan vælge mellem et hav af forskellige stempler, alt fra de enkelte bogstaver til helsidesstempler. Du kan med fordel også vælge nogle stempler, der kan genbruges til at lave bordkort og andre detaljer til brylluppet, så får du en klar rød tråd. Og efter brylluppet kan stemplet jo bruges som hobby. Det kan være du får en stempel hobby.

Du kan vælge lige det stempel, der passer til jeres invitation, men også stempler der passer til andre lejligheder.

Print et billede

Find et billede, som du er glad for af jer og få det printet, så du kan lægge det sammen med invitationen. Du kan eventuelt også overveje at have teksten på bagsiden af billedet. Her gør du billedet til selve invitationen. Men lige meget hvad du vælger, vil dine gæster sætte pris på et visuelt minde om brylluppet og jeres kærlighed til hinanden.

Brug farve temaer

Vælg to eller tre farver, der passer med hinanden som tema. Her kan i kigge efter om, hvorvidt de er komplimenterende farver, så som lilla og blå eller rød og orange. Det tager kun en lille google søgning at finde inspiration til din farvekombination. Du kan bruge konvolutter, bånd, papir eller stempler til at koordinerer farverne i en rød tråd.

3 tips til at DYI bryllupsinvitationen