Lige nu er der mange, der er blevet vilde med at lave deres egne ting – og her er smykker ingen undtagelse! Det komme måske også i kølvandet på, at folk skulle finde en masse spændende at lave derhjemme, mens det ikke var muligt at komme ”ud i verden” og lave det, man plejer. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du skal bruge af udstyr, hvis du skal i gang med at lave dine egne smykker.

Perlestave skal du have!

Det er klart, at man skal have perlestave til f.eks. at lave øreringe med. Med perlestave har du mulighed for at lave en pæn ”slutning” på øreringen, og de kommer til at se lige så professionelle ud, som hvis du havde købt dem et andet sted – sådan kan det i hvert fald komme til at blive, når du virkelig bliver god til at lave dine smykker. Men du ved, man siger, at øvelse gør mester. Så det er bare med at komme i gang!

Du skal have perler

Det er klart, at du også skal have nogle perler, som du kan putte på din halskæde, dit armbånd eller andet. Her kan du med fordel lede blandt en masse forskellige og smykke perler, så du kan finde dem, der passer bedst til din personlige stil. Det kan f.eks. være, at du har en yndlingsfarve, eller det kan være, at du er typen, der virkelig bare elsker at have en masse farver på sig. Noget af det hyggelige ved, at man selv laver sine smykker, er også, at man så kan vide sig sikker på, at der ikke er andre, der kommer til at have et smykke magen til én selv.

Sådan kan du komme i gang med at lave dine egne smykker