Julen er snart over os. Derfor er det vigtigt at vise, at man tænker ekstra meget på sine nærmeste. Det gør man selvfølgelig, når der bliver uddelt gaver d. 24. december. Men hvis gaven skal være rigtig god og personlig, skal man skrive et sødt og betænksomt julekort. Det varmer altid, når man får at vide at nogle tænker på en.

Gør dine kort mere personlige

Mange vælger bare at købe et julekort, og skrive deres navn på. Men hvis din hobby er stempel, har du muligheden for at gøre dine kort meget mere personlige. Du kan med de mange stempelmuligheder, lave et julekort helt som du har lyst. På den måde kan du være med til at overraske, og give din familie og venner en julegave de sent vil glemme.

Man behøver selvfølgelig ikke at begrænse sig til julen, når det kommer til at uddele personlige kort. Man kan selvfølgelig også bruge det, til fødselsdagskort, konfirmation og stort set alle andre mærkedage.

Giv et stempelsæt i julegave – det kan bruges til meget andet end kort

Hvis du kender en, udover dig selv, som har en stempel hobby, er stempelsættet også oplagt som julegave denne jul. Sættet kan nemlig bruges til meget andet, en blot fødselsdags- og julekort.

Hvis man godt kan lide at lave scrapbog, er de oplagte til at gøre scrapbogen helt din egen. Det samme gælder hvis man har æsker, der bliver brugt til at opbevare forskellige ting i. Så kan man bruge stemplerne, til at gøre dem helt unikke og genkendelige fra hinanden.

Med gode stempler er det kun fantasien, som sætter grænser. Stempler fungerer dog bedst sammen med en acrylblok, eller en stamping buddy. På den måde sikrer man sig, et helt ens og jævnt tryk.

Er stempel din hobby? Udsmyk dine julekort med stempler fra Studio Light