Corona har for mange danskere betydet ekstra meget tid herhjemme og knap så meget tid brugt på strande rundt omkring i verden. Det betyder dog samtidig også, at vi har brugt en smule færre penge end normalt, og hvis du derfor mangler noget at brænde penge af på, har vi her samlet et par gode bud på nye og lidt pebrede hobbyer.

Benzin i blodet

Hvis du har en hang til hurtige biler, så kan motorsport være den rigtige sport for dig. Eventuelt kan du starte i det mindre med noget som speedway, hvor du måske eksempelvis kender Nicki Pedersen fra. Hvis du begynder på motorsport, skal du huske at købe godt udstyr fra eksempelvis mærket Innovate, som er førende inden for netop denne sportsgren.

Hest eller hund

Det er ikke alene en fast dyr udgift at have en pelset ven, men det er også utroligt tidskrævende. Hvis du dog går og keder dig meget, så kan det være løsningen for dig. Husk dog, at hverdagen på et tidspunkt igen rammer, og så skal du være klar på stadig at give en masse kærlighed til din firbenede ven. Der bliver indleveret rigtig mange hunde i tiden, og den statistik vil du ikke være en del af.

Golf

Golf er en ret coronavenlig sport, hvor man ikke indgår i fysisk kontakt med andre. Samtidig er det relativt dyrt at anskaffe sig alt det nødvendige udstyr, mens det også koster en del at være medlem af diverse golfklubber rundt omkring i Danmark. Har du dog boldøje, er det en fantastisk sjov sport.

3 hobbymuligheder til dig med lidt ekstra på lommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *