Selvom det kan være svært at tro, kan der faktisk opstå situationer her i lille Danmark, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt og derfor har svært ved at få ladet for eksempel din telefon op. I det tilfælde kan det være rart at have en solcelleoplader ved hånden. På den måde kan du nemt og hurtigt lade telefonen op, så du kan bruge den igen. Vi kommer her med tre eksempler på, hvornår det kan være rart at have en solcelleoplader. Vi har lavet artiklen i samarbejde med solarcamp.dk, der har stor erfaring med at sælge udstyr, der er drevet af solenergi. 

1. På festivalen

Når du er på festival i Danmark, kan det være svært for dig at komme til en stikkontakt og få ladet din telefon op. Samtidig er det rigtig vigtigt, at du har nok strøm på din telefon, så du nemt kan komme i kontakt med dine venner og finde ud af, hvor I skal mødes. Det er også en god ide, at du kan sende dine forældre en sms en gang imellem. Hos solarcamp.dk kan du for eksempel få en solcelleoplader, der også er en powerbank. Du kan have den liggende ved siden af dig, når solen skinner, og kan så nemt lade din telefon op på et senere tidspunkt. 

2. På vandreturen

Når du er ude at vandre, har du heller ikke så mange muligheder for at kunne lade din telefon på. Specielt ikke hvis du ligger i telt. I det tilfælde er det også en god ide, at du har en solcelleoplader med, så du nemt kan komme i kontakt med omverdenen, hvis der skulle opstå problemer. Hos solarcamp.dk kan du for eksempel få en rygsæk, hvor der er en indbygget solcelleoplader i. Det betyder, at rygsækken lader op, mens du vandrer. 

3. I kolonihaven

Hvis du har en mere primitiv kolonihave, kan det være, at der ikke er strøm i huset. Det kan være rigtig rart at have et fristed, hvor du kan koble af og leve livet på en helt anden måde, men det er også rart at kunne komme i kontakt med omverdenen, når du har brug for det. Hos solarcamp.dk har de en sammenfoldelig solcelleoplader. Det gør, at du ikke kommer til at bruge en masse plads på at opbevare den inde i huset, men at du alligevel kan lade for eksempel din telefon op, når du har brug for det. 

Tre tidspunkter, hvor det er rart at have en solcelleoplader ved hånden