I de brancher, hvor transport udgør en stor del af det daglige arbejder – for eksempel for entreprenører, montør virksomheder, håndværkere og alle typer bygnings arbejdere – er køretøjet alfa og omega. Flere dages arbejde kan gå tabt, hvis ikke transportmidlet er i tip top stand. Derfor er det vigtigt, at man som beslutningstager inden for én af ovennævnte brancher er 100% klar over vigtigheden af den bil eller de biler, man vælger til sin virksomhed, og frem for alt ikke går på kompromis med kvaliteten.

Service og høj kvalitet fra MAN

Hos MAN, som mest er kendt som leverandør af lastbiler til logistik- og distributions branchen, kan du nu finde et varieret udbud af erhvervs køretøjer i varevogns klassen – herunder såvel ladbiler som kassebiler og minibusser. Samtlige varevogne i MANs sortiment holder samme høje kvalitet, som MAN er så berømt for at levere i forbindelse med de meget velanset lastbiler. Og når du køber en kassevogn fra MAN, får du samme høje service niveau med i købet. MAN har mange års erfaring med at yde service til erhvervslivet, herunder vejhjælp og live support, når man har behov for det. MANs erfaringer baserer sig på tæt kontakt og føling med kunderne, og derfor er den blandt de bedste i verden.

Kassevogne fra MAN med rigelig plads til mandskab og udstyr

Når du vælger at købe en varebil eller kassevogn hos MAN, får du en yderst fleksibel løsning, baseret på dine og din virksomheds behov. Arbejder du for eksempel med renovering og istandsættelse af ejendomme, vil du have et særligt behov for en rummeligt vognkasse med plads til såvel værktøj som andet udstyr og materialer. Her kan MAN tilbyde, at din kassevogn udstyres med lys i bagage kabinen, aggregater til fastgøring af værktøj (så det ikke ligger og rasler rundt) samt ekstra hylder til opbevaring.

Se de mange muligheder på van.man.dk

 

Kassevogne med optimal pladsudnyttelse fra MAN