Hvis du er blevet sat til at bestille nye pedalspande til virksomhedens toiletter, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvilken form for spande du skal købe. Der findes nemlig flere forskellige slags, og det kan være svært helt at holde styr på, hvilken der vil være bedst at vælge. Vi har derfor lavet en lille guide, hvor vi kommer ind på fordelene ved de forskellige former for pedalspande

Artiklen er skrevet med inspiration fra webshoppen cleanmanagement.dk. De forhandler en lang række forskellige produkter til at holde din virksomhed ren med. Det er derfor det oplagte sted at handle, hvis du har brug for at købe mange pedalspande på en gang. 

1. Ergonomisk pedalspand

Det er hårdt for jeres rengøringspersonale at skulle tømme alle pedalspandene. Hvis du vil købe en spand, der skåner deres kroppe, bør du derfor købe en ergonomisk spand. Den er med til at gøre, at de ikke behøver at løfte de tunge sække op af spanden. Dermed skåner du deres ryg for mange løft i løbet af et arbejdsliv. 

2. En billig pedalspand

Det kan selvfølgelig også være, at det først og fremmest er prisen, der er vigtig for, hvilken form for pedalspand, som du vil vælge. I det tilfælde bør du vælge et stativ, hvor I meget simpelt kan placere en sæk på. Den er ikke lige så ergonomisk korrekt, men den er meget nem for dit rengøringspersonale at bruge. 

3. Vær opmærksom på, hvordan pedalspanden bliver betjent

Nogle pedalspande er frontbetjente, mens andre bliver betjent fra siden. Når du skal bestille en pedalspand, skal du derfor også være opmærksom på, hvor den skal stå henne. Det er med til at gøre, at du vælger en spand, der passer præcis til det sted. Det er særligt vigtigt, hvis der ikke er så meget plads på jeres toiletter, og det derfor ikke er muligt at vende spanden. 

Sådan vælger du de rette pedalspande til virksomheden