Ordet “industriservice” fortæller ikke ret meget om, hvilke services der rent faktisk er tale om. Kun at det er relevant for industrien. Norva24 har en lang række kerneydelser indenfor industriservice; læs med, og find ud af, hvad det betyder.

Norva24 er en af Skandinaviens førende virksomheder, når det kommer til industri- og kloakservice, og mens sidstnævnte giver sig selv, er det værre med førstnævnte. Derfor går vi i dag i dybden med begrebet “industriservice“.

Hos Norva24 betyder industriservice, at virksomheden tilbyder en lang række skræddersyede løsninger indenfor industriel rengøring til både små og store virksomheder. Fx:

– Rengøring af olietanke

– Betonspuling

– Industrislamsugning

– TV-inspektion

– Tankrensning

– Kemisk rensning

– Sugning af granulat og andre tørstoffer

– Gravesuger

De respektive services udbydes i hele landet, og der er naturligvis fokus på en professionel og fleksibel service, der er tilpasset dine behov.

Det rigtige udstyr er altafgørende

Når det kommer til industriservice, er det alfa og omega, at der arbejdes med det rette udstyr. Gennem mange år har Norva24 samarbejdet med alt fra forsyningsselskaber, entreprenører og forskellige virksomheder, der allesammen stiller store krav til medarbejdernes ekspertise og maskineri – og de krav lever Norva24 naturligvis op til.

Vælger du Norva24 som leverandør, er du garanteret et kvalificeret og professionelt fagpersonale, der har mange års erfaring i branchen, og som er vant til at arbejde med krævende opgaver som højtryksindustrispuling af tanke, varmevekslere, luftkølere, procesrør og meget andet.

Har du brug for hjælp til industriel tørstofsugning, klarer Norva24 også det, ligesom de sørger for at deponere det opsugede materiale ansvarligt og efter forskrifterne.

Et tilbud er uforpligtende

Ønsker du at høre mere om Norva24’s industriservice, er du altid velkommen til at gribe røret og ringe. Det kan være rart at tale med en fagperson om din situation, ligesom det selvfølgelig er vigtigt at kende prisen på arbejdet, inden du siger ja.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at indhente et tilbud.

Industriservice – en bred vifte af løsninger indenfor industriel rengøring