Når du skal finde den rigtige barnestol til cyklen, så er det vigtigt at vælge en model, som har en høj sikkerhed og samtidig føles behagelig for barnet at sidde i. Der findes et stort udvalg af barnestole på markedet, og det kan være svært at gennemskue, hvilken type barnestol der passer bedst til dit barn, men generelt kan det anbefales at få efter god kvalitet, for så har barnestolen en høj sikkerhed og en længere holdbarhed, end hvis du vælger en billigere model.

Yepp cykelstol er kåret ”Bedst i test” af Forbrugerrådet

En af de bedste barnestole på markedet, som Forbrugerrådet også har kåret som ”Bedst i test”, er Yepp cykelstol, der fås i modellerne Yepp Mini og Yepp Maxi. Her får du en cykelstol i et smart og innovativt design i mange flotte farver, som lever op til alle sikkerhedskrav. Cykelstolen er fremstillet af blødt materiale, der er vandskyende, så den kan holde til dagligt udendørs brug uanset vejret. Dit barn er godt spændt fast på cykelturen med en 5-punktssele med børnesikkerlukning, og barnestolen har desuden superbløde skulderstropper, så de ikke gnaver, og dermed bliver cykelturen en positiv og sjov oplevelse for barnet.  I takt med at barnet vokser kan du net indstille fodstøtterne i en korrekt højde uden brug af værktøj. Cykelstolen kan bære en vægt på op til 15 kg, og den er nem at rengøre, og så har den en integreret lås mod tyveri, hvilket er en ekstra fordel.

Tilbehør til barnestole til favorable priser

Når du køber en Yepp cykelstol medfølger der en styrpindsadaptor, og ellers er det muligt at tilkøbe ekstra beslag til montering. Af tilbehør finder du også en smart Yepp Maxi sele og et superpraktisk Yepp Maxi regncover, så barnestolen altid kan være tør, uanset hvordan vejret er. Du finder gode tilbud på Yepp cykelstole hos CBS-online.dk, som gør det nemt og billigt for dig at handle cykler og cykeludstyr online.

Giv dit barn en tryg og komfortabel cykeltur i en Yepp barnestol