Vil du gerne starte dit eget cateringfirma, eller har du brug for at udskifte noget af dit gamle køkkenudstyr, så finder du et stort udvalg af cateringinventar hos Nordisk Storkøkken, som er totalleverandør af udstyr til storkøkken og gastro til konkurrencedygtige priser. Nordiskstorkokken.dk har mere end 10.000 produkter i sortimentet, der henvender sig til cateringfirmaer, storkøkkener og kantiner, og som kan leveres overalt i Danmark.

Få alt det professionelle cateringinventar til konkurrencedygtige priser

Et nystartet cateringfirma har naturligvis brug for køleskabe og frysere, så maden altid blive opbevaret korrekt og holder sig frisk. Derudover er det vigtigt med gode arbejdsborde, komfurer, ovne, gryder og pander, så du kan tilberede maden, og det er også praktisk med en opvaskemaskine, så du løbende kan få rengjort dit udstyr. Derudover finder du et stort udvalg af køkkenredskaber og tilbehør som f.eks. blender, grøntsagssnitter, pålægsmaskine, kartoffelskræller, kødhakker, stavblender, suppegryde, køkkenknive, skærebrætter, service m.m., som er med til at gøre din arbejdsdag lettere og mere effektiv, når du skal lave mad til mange kunder. Når mad ud af huset skal leveres til kunderne, er det vigtigt at have termokasser i godkendt kvalitet, så fødevarerne bliver opbevaret korrekt og forsvarligt under transporten. Alle produkter i webshoppen er af højeste kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at du får det mest professionelle cateringinventar til konkurrencedygtige priser.

Professionel vejledning og levering til døren

Har du brug for professionel vejledning i forbindelse med valg af storkøkkenudstyr til dit cateringfirma, så kan du altid få det hos Nordisk Storkøkken. Priserne er yderst favorable hos Nordisk Storkøkken, og fordi sortimentet er så stort, finder du med garanti det, du har brug for, så du behøver kun at handle ét sted. Du får en rigtig god kundeservice, og når du handler online, så bliver dine varer leveret til døren inden for 4-7 dage.

 

Cateringfirmaer finder det bedste cateringinventar hos Nordisk Storkøkken