Hos Farve X-perten finder du et bredt udvalg af de populære og funktionelle knækarmsmarkiser. Knækarmsmarkiser egner sig perfekt til dig, som gerne vil have fuld beskyttelse mod solen både indendørs, men også når du er udenfor. En markise er en investering, som du kan få glæde af i lang tid fremover.

Bredt udvalg af knækarmsmarkiser

Farve X-perten har et bredt udvalg af knækarmsmarkiser. I vores sortiment finder du blandt andet de slidstærke og flotte Acrimo modeller. For eksempel finder du modellen Acrimo 6720, som er en kompakt kassettemarkise, der er flot til langt de fleste typer vægge. Den kan foldes ud op til 3,1 meter og kan leveres med terrassevarmer samt LED lys, som kan gøre, at du får glæde af din markise også i de koldere måneder. Du finder også modellen Acrimo 6780, som passer fantastisk til det moderne hjem. Acrimo 6780 har en længde på 3,5 meter og kan også leveres med både LED lys og infrarød terrassevarmer. Lige meget hvad dine behov er, så er der med garanti en knækarmsmarkise hos os, der opfylder dem.

En hel verden af designs

Når du står og skal vælge type markise skal du selvfølgelig ikke lade fantasien sætte grænser, når det kommer til designs. Derfor kan du hos Farve X-perten bestille knækarmsmarkiser i et utal af farver og designs. Så lige meget om du søger markiser i neutrale farver eller i pangfarver, som skal stå i kontrast til huset, så finder du det her hos os. En markise er en forlængelse af dit hjem og skal selvfølgelig udtrykke din stil og hvem du er. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag eller kontakt os og hør mere om dine mange muligheder for at få den perfekte knækarmsmarkise til dit hjem.

Funktionelle og smukke knækarmsmarkiser