Over de seneste år er de store, flotte og bombastiske husnumre blevet utroligt populære – og det med god grund. Husnumrene er et flot statement at have på sit hus samtidig med at du sørger for at gæster eller postbuddet aldrig farer vild.

Holdbare husnumre

Hos Malericentralen finder du et solidt udvalg af de populære husnumre. Alle husnumrene vi sælger er lavet i 3 millimeter Dibond, altså PVC beklædt med ALU, så du er sikret lang holdbarhed og et smukt udseende i mange år fremover. Vi sælger husnumre i de klassiske, flotte farver såsom hvid, sort, sølv og kobber. Der er med garanti et husnummer i vores udvalg, som falder i din smag.

Slip kreativiteten løs

Husnumrene findes i to forskellige størrelser, nemlig 40 og 70 cm i højden. Foruden at fungere som husnumre kan de også bruges i vaskerum, garagen eller på børneværelset. Hvor end et stort, smukt tal kan have en funktion i dit hus, der kan et husnummer fra Malericentralen altså opfylde dine ønsker. Vi sælger også bogstaver i størrelsen af 40 cm i højden, hvilket også kan passe godt ind på det moderne børneværelse.

Find dit husnummer allerede i dag

Gå på opdagelse i vores sortiment af husnumre og bogstaver i høj kvalitet allerede i dag og find lige præcis de produkter, som opfylder alle dine behov. Du vil også finde navneskilte i vores sortiment, hvor du kan skrive familiens navn på. Vores fine husnumre monteres med 10 millimeter afstandsklodser, så de får en fin svævende effekt ud fra muren eller væggen. Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os per telefon eller mail, så vi kan hjælpe dig.

Husnumre i høj kvalitet fra Malericentralen