Gennem tiden har lys, lamper og pærer været en del af indretningen i mange hjem. Ligesom mange andre ting har lys, lamper og pærer gennemgået en udvikling over tid. Det betyder, at man i dag kan meget mere i forhold til belysning i hjemmet, end man tidligere kunne. Noget af det nye, som du i dag kan få inden for belysning til hjemmet, er smart light.

Styr smart light i dit hjem med din mobil

Én af de ting, der adskiller smart light fra meget andet belysning til hjemmet, er, at du har mulighed for at styre lyset med din mobil. Fra din mobil kan du både tænde, slukke, tidsindstille lyset og meget mere.

Inden for smart light er der en række forskellige slags lamper, som du kan købe til dit hjem. Her finder du blandt andet spotlamper, væglamper og loftslamper.

Udover forskellige lamper findes der også forskellige typer af pærer inden for smart light, som du kan få til dit hjem. Blandt de forskellige typer af pærer finder du blandt andet hvide pærer, som kan lyse med forskellige hvide nuancer, og pærer, som kan lyse i mange forskellige farver.

Smart light fås ikke kun til indendørs belysning i dit hjem. Du kan nemlig også få smart light til udendørs brug, som du kan bruge til at lyse dit udendørsområde op med. Blandt smart light til udendørs brug kan du blandt andet få udendørs sensor og udendørs lightstrips.

Med smart light får du altså mange muligheder i forhold til belysningen i dit hjem, og du kan styre lyset direkte fra din mobil. Så hvorfor ikke gøre belysningen i dit hjem smart med smart light?

Få smart belysning til dit hjem med smart light