Hvis du er på udkig efter en måde at bringe mere velvære og afslapning ind i din travle hverdag, så vil vi på det varmeste anbefale dig at overveje en massagestol. Med en massagestol får du det velfortjente afbræk, som alle har brug for. En stund, som kun er for dig, hvor du kan nyde bare at være og mærke en behagelig strøm løbe igennem din krop. På Iwao-massagestol.dk finder du massagestole i flere forskellige designs, prisklasser og materialer og med varierede funktioner. Fælles for dem alle er, at de har indbygget en intelligent teknologi, som øges, jo dyrere massagestolen er.

Rygscanning og behagelige toner

Alle vores massagestole scanner din ryg, inden massagen påbegyndes. Ud fra scanningen tilpasser stolen massagen til netop din krop. Der er naturligvis forskel på kvaliteten af scanningen og den efterfølgende massage alt efter, hvilken model du vælger. Vores dyrere massagestole har indbygget 4D-teknologi, som udfører grundige scanninger og derefter giver dybdegående massage. Størstedelen af de massagestole, du finder på Iwao-massagestol.dk har desuden indbyggede højttalere, så dine ører også stimuleres under massagen, og du kan slappe endnu mere af. I massagestolen er du din egen dj – du skal bare tilkoble din afspiller ved hjælp af et jackstik eller via Bluetooth.

IWAOs massagestole bringer natur og varme til dig

Flere af vores massagestole spreder negativt ladede luftpartikler under massagen og skaber derved et miljø, som kan sammenlignes med, at du opholder dig i den friske natur, hvor antallet af negative iltioner som regel er højt. På den måde forbedres din vejrtrækning, og din krop hjælpes yderligere på vej til ultimativ afslapning. I alle vores massagestole er der desuden indbyggede varmekomponenter, som opløser eventuelle spændinger i dine muskler og giver øget komfort.

Intelligente massagestole giver komfort i hverdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *