Vi kan heldigvis nu godt lægge 2020 bag os, men vi må nok vente lidt endnu med at samles og hygge os, som vi plejede at kunne. 2021 bliver forhåbentlig bedre, men festlighederne må vente for nu. Det betyder, at der er masser af tid til at optimere på de ting, vi har derhjemme, og dem som vi trods coronaen benytter. Vi giver dig her gode gadgets, som du kan installere i bilen i 2021.

Få en holder til mobilen

Er du typen, der godt lige kan tage en kort snak med telefonen i hånden, mens du kører hjem fra arbejde? Så er det nye år måske det år, hvor du kan lave om på den ikke så gode og sådan set også ulovlige vane. Med en Brodit holder til mobilen kan du snakke løs uden at udgøre en risiko for andre og samtidig undgå bøder.

Sæt et ordentligt anlæg i

Nu hvor vi ikke kan komme ud at rejse for alvor, så kan vi i stedet investere de overskydende feriepenge i noget godt udstyr. Med et lækkert anlæg i bilen vil du mere end nogensinde før nyde de lange bilture, og det er uden tvivl noget, som du ikke kommer til at fortryde – selvom konen måske hellere så andre investeringer.

Nye fælge

2021 skriger på fornyelse, og noget af det mest definerende for din bil er fælgene. Med nye, sprøde følge er der ikke nogen af dine drenge, der har noget på dig. Vælg en skinnende sølvfarve, som de andre helt sikkert ikke kan prale af.

Gadgets til bilen i 2021: Her er udstyret til dig