Ved du, hvor meget det forurener og skader miljøet at producere tøj via de gængse og “lette” produktions-midler- og kanaler?

Det medfører faktisk uhørt stor skade, som tøjproduktionen på verdensplan skaber, når producenterne forsøger at hoppe over, hvor gærdet er lavest og skabe tøj, hvor det handler mere om profit, overskud og kvantitet, end det gør med tanke på miljøet, de ansatte og din egen krop, faktisk, hvis du bruger den slags tøj.

Udover, at du indirekte er med til at støtte en produktion af tøj, der skader miljøet på mange fronter, da der bliver brugt utallige liter vand og kemikalier til fremstillingen af disse, så er der også en stor chance for, at du bidrager til at holde arbejdere i slavelignende tilstande til en minimumsløn, man ikke kan leve af, fordi bagmændene har fokus på produktion – og stort set intet andet.

Hvordan ved man så, om man går i tøj, der kommer fra den slags svigefulde producenter?

Det er ikke altid til at se, da underselskaber kan levere til kendte butikker, som de fleste kender, men hvor man ikke kan spore produktionskæden baglæns og se, hvor tøjet kommer fra.

Så løsningen er faktisk at vælge økologisk tøj, såsom økologiske bukser, som du kan finde i et stort udvalg hos Onkelp.dk, hvor der både er almindelige jeans og andre bukser, der begår sig til mange lejligheder fra arbejde, familie til fest og meget andet økologisk tøj.

Ved køb af bukser og andet økologisk tøj hos dem er du sikker på, at du ikke støtter andre producenter end dem, der har fokus på menneskets og miljøets velvære.

Du undgår blandt andet at gå i tøj, der fyldt med kemikalier, som potentielt kan gå under hunde på dig og skabe sygdomme til følge.

Tøjet ar naturligt blødt og er ikke til skade for miljøet ved at blive produceret, så gør miljøet og dig selv en tjeneste ved at vælge økologisk tøj.

Fordele ved økologiske bukser og økologiske tøj generelt