Hos Fru Nips kan du finde de fineste pynteting til hjemmet. På vores online hjemmeside finder du alt fra vaser til krukker, til fade og bakker, til puder og tæpper og stearinlys. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke pynteting du kan finde hos os.

Skru op for hyggen

Med pynteting til hjemmet kan du skrue op for hyggen derhjemme. For eksempel kan du købe fine rammer i metal, hvor du kan fremvise smukke blade, du har samlet på gåture sammen med dine kære. Stearinlys er også altid en sikker vinder, når det kommer til at pynte hjemmet med ting, der skaber glæde og varme. I vores sortiment finder du også småmøbler, såsom små hylder af træ. Småmøbler kan i sig selv fungerer som pynteting og derved udover at være funktionelle også skabe hygge.

Sikker hygge

Bor du for eksempel på kollegie eller arbejder du på en institution, hvor I ikke må have levende lys, men du stadig har et brændende ønske for at kunne hygge noget mere? Så finder du i vores sortiment et væld af forskellige LED lys, som du kan bruge på hel tryg og sikker vis. På den måde kan du også få hyggen ind samtidig med at du skaber tryghed og sikkerhed.

En hel verden af brugskunst

Hos Fru Nips finder du ikke kun pynteting til hjemmet, men altså også brugskunst i alle afskygninger. Fuglehuse, bakker i messing finish eller tæpper, lige meget hvad du mangler, så finder du det her. Tag et kig på vores sortiment online allerede i dag og find lige præcis de ting, som kan fuldende dit hjems look.

De fineste pynteting til hjemmet