Med det rigtige kajakudstyr gøres oplevelsen til vands endnu bedre. Ligegyldigt hvilken form for kajakudstyr, du er på udkig efter, kan du med garanti finde det på Kajakforalle.dk. Vores brede sortiment omfatter kajakudstyr til begyndere såvel som øvede og byder både på pagajsnore og -linjer, lænsepumper, pagajflydere og -holdersæt, kajakstandere, vandtætte mobilcovers, kastelinjer og sikkerhedspakker med komplette sæt til selvredning.

Sikkerhedspakker – det vigtigste kajakudstyr

Du skal passe på dig selv, når du ror i kajak, særligt hvis du sejler alene. Som minimum anbefaler vi, at du altid har det basale sikkerheds- og selvredningsudstyr med, når du tager ud sejle. Med en sikkerhedspakke fra Kajakforalle.dk får du alt det basale sikkerhedsudstyr i én pakke. Sikkerhedsudstyret er samlet i en praktisk pose med lukkefunktion, som du altid bør have med dig, når du er ude at ro. Vores sikkerhedsudstyr er fremstillet i en særdeles holdbar kvalitet, som kan tåle alle former for vand, herunder også saltvand. Sikkerhedspakken indeholder både lænsepumpe, lænsesvamp, oppustelig paddle float, pagajsnor, fløjte og en vandtæt lygte med sugekop.

Kajakforalle.dk er klar til at hjælpe dig

Hos Kajakforalle.dk har vi mere end 10 års erfaring med salg af kajakker og dertilhørende udstyr, og vi deler hjertens gerne ud af den viden, som vi har opnået gennem årene. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af kajakudstyr eller brug for hjælp til at vælge det rigtige udstyr til dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en sludder om livet på vandet, og vores glade og kompetente medarbejdere sidder klar med professionel vejledning og gode råd på telefon +45 23 96 34 30 og mail info@kajakforalle.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stort udvalg af kajakudstyr på Kajakforalle.dk