Hos Unimec er vi stolte af at have Danmarks dygtigste maskinbyggere ansat. Vores professionelle og innovative medarbejdere designer, udvikler og bygger specialmaskiner af standard komponenter, hvilket sænker dine omkostninger betydeligt, når du vælger os som din leverandør af specialmaskiner. Igennem de sidste mange år har vi udviklet adskillige systemer og teknologier, som indgår i vores forskellige specialmaskiner, der omfatter robotløsninger, produktionsudstyr, håndteringsudstyr, montageautomater og testmaskiner. Vi benytter egne specialmaskiner under produktionen af samme, og derfor er vores maskinbyggere konstant opmærksomme på at videreudvikle maskinerne, så de altid er opdateret og på forkant med tidens teknologi og tendenser. Alle vores produkter kan tilpasses dine individuelle ønsker, krav og behov, og der findes ikke nogen forespørgsler, der er for komplicerede.

Et univers af specialmaskiner

På vores hjemmeside kan du eksempelvis tage et kig på vores robotløsninger, som ud fra vores maskinbyggeres professionelle vurdering er en god, solid og holdbar investering. Robotudvikling er yderst kompleks, og den indbyggede teknologi overgår de flestes forstand – med undtagelse af vores maskinbyggeres naturligvis. Når en robot skal sammensættes, skal der blandt andet tages stilling til emnereoler, palettebaner og transportører, som alle er dele, vi har mange års erfaring med at producere. Vi prioriterer at udvikle robotter, som lever helt og holdent op til deres potentiale og har en optimal funktionalitet.

Kontakt Unimec.dk og bliv klogere

Hvis du mod forventning ikke kan finde den specialmaskine eller det profilsystem, du er på udkig efter, på vores hjemmeside, så kontakt os endelig. Vi fremstiller kundespecifikke løsninger, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine specifikke behov. Vores kompetente maskinbyggere sidder klar til at besvare dine henvendelser om skræddersyede løsninger og priser på telefon +45 70 44 48 50 og mail kontakt@unimec.dk.

Unimec har Danmarks bedste maskinbyggere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *