Både børn og barnlige sjæle synes, at balloner er noget af det mest fantastiske i verden. De kan virkelig være med til at give en sjov og hyggelig stemning til en fest. Når du skal holde fest, er det derfor en god ide for dig at overveje, om du ikke skal gøre noget særligt ud af den ved at hænge en masse balloner op. I denne artikel kommer vi ind på tre typer af fester, hvor det giver god mening for dig at dekorere med balloner, men der findes selvfølgelig mange flere end dem. Vi er blevet inspireret af det store udvalg af balloner hos webshoppen all4party.dk til at skrive denne artikel. 

1. Bryllup 

Der findes mange forskellige former for bryllupper, men hvis du gerne vil skabe en udsmykning til dit bryllup, der kan danne rammen om en uformel og hyggelig fest for venner og familie, er det en god ide, at du pynter op med balloner. Ved at vælge balloner i en eller to farver kan du stadig få oppyntningen til at se meget stilet og flot ud. 

2. Børnefødselsdag

Til en børnefødselsdag er det selvfølgelig et must, at du har pyntet op med en masse balloner. Du kan hænge dem op på væggen, bruge dem til ballondans og en masse andre sjove ting sammen med børnene. De vil også elske, hvis du hænger heliumballoner op. De sjove balloner, der svæver under loftet, kan lægge op til mange gode lege. 

3. Nytårsfesten

Når du gerne vil skabe en stemning af fest og sjov, er det oplagt, at du hænger en masse balloner op i dit hjem, når du skal holde nytårsfest. Det er med til at gøre, at du virkelig kan skabe den rette stemning. Til nytår vælger mange pynt i guld eller sølv. Det kan du selvfølgelig også gøre med ballonerne, så de kommer til at passe ind. 

Tre fester, hvor balloner kan være med til at skabe den rette stemning