De fleste arbejdepladser, hvor der arbejdes direkte med løft af massive materialer samt tungt maskineri, og hvor risikoen for nedstyrtning eller udskridning udgør en fare for menneskeliv eller førlighed, er beskyttelsesbeklædning så som hjelme, handsker og sikkerhedssko påkrævet. Det kan for eksempel være på byggepladser, i forbindelse med tungt lager arbejde eller stillads arbejde, i industrien og produktionen, og ved vejarbejde. De fleste tænker meget på at beskytte deres hoved, når de befinder sig i en sådan arbejds situation – men man bør også overveje, at eens fødder er temmelig vitale for eens arbejds evne, især hvis man er på benene hele dagen, hvilket må siges at være tilfældet for såvel håndværkere som konstruktionsarbejdere, lagerarbejdere, medarbejdere i produktionen og arbejdsmænd.

Skærm fødderne effektivt mod skader med godkendte sikkerhedssko

Fodskader er temmelig tricky at have med at gøre. Et brud på en knogle i foden er vanskeligere at sætte sammen end eksempelvis et brud på skinnebenet eller lårbenet – knoglestrukturen i foden er yderst kompleks, og en brækket fod bruger typisk længere tid på at hele, end en brækket skinnebensknogle. Og ofte slipper man ikke uden varige mén. Derfor er det ekstra og særligt vigtigt, at du som ansvarlig arbejdsgiver sørger for, at dine medarbejderes fødder er beskyttet i samme grad som deres hænder og hoveder.

Hos Olholm Safety finder du et stort og varieret udvalg af sikkerhedsfodtøj til yderst rimelige priser. Du kan med garanti finde sikkerhedssko, som passer hver eneste af dine medarbejdere – der er nemlig stor variation i størrelser og individuel pasform.

Find sikkerhedssko i høj kvalitet fra HKSDK hos Ølholm Safety

Blandt de mærker, du finder i sortimentet i den online shop på olholm.dk, er HKSDK – det førende danske mærke inden for sikkerhedssko. HKSDK er leveringsdygtige i sikkerhedssko med fantastisk komfort og et højt niveau af støtte. Se hele udvalget på olholm.dk

 

Suveræne sikkerhedssko fra HKSDK hos Ølholm Safety