Hvorfor skal du vælge en kapok madras til din baby? Kapok er et 100 % økologisk fibermateriale, som er utrolig åndbart. Kapok er 8 gange lettere end andre fibermaterialer og indeholder 80 % luft. En kapok madras er godt isoleret, så barnet ikke fryser om natten, eller hvis det sover i et rum med lave temperaturer. Kapok madrassen er ideel at have i barnevognen, når barnet sover ude. Den er også temperaturregulerende, så barnet ikke kommer til at svede, hvis der er for varmt. Den optager ikke fugt, men føles altid tør. Lider dit barn af astma eller allergi, eller er du bekymret for, at det skal udvikle allergier, så er kapok madrassen helt tryg at sove på, for støvmider kan nemlig ikke leve i kapok. Du bør overveje at købe en vaskbar topmadras sammen med kapok madrassen, så madrassen holder endnu længere. En kapok madras er i det hele taget en kvalitetsmadras, som det godt kan betale sig at investere i.

Kapok er et sundt, økologisk fibermateriale

Kapoktræerne vokser i regnskovene i Sydamerika og Asien, og hver år bliver der høstet kapok uden at træerne bliver fældet. Det er en nænsom proces, som er bæredygtig og tager hensyn til naturen og regnskoven, som jo er verdens lunger. Kapokfibrene er silkebløde og kaldes også for ”Silkebomuld”. Kapok er 100 % biologisk nedbrydeligt og ved at købe en madras med fyld af kapok er du med til at støtte et bæredygtigt miljø og en renere verden. Dit barn får en blid start på livet, når det er omgivet af sunde, økologiske materialer, som er nænsomme mod dets hud og ikke er farlige at indånde. I andre madrasser finder man skadelige stoffer som kemikalier, formaldehyd og flammehæmmere, men køber du en kapok madras, er du garanteret fri for det.

Find kapok madrasser til favorable priser online

Går du online og søger efter kapok madrasser, så findes der flere online-butikker, eksempelvis babynature.dk, som forhandler dem til favorable priser. Hos babynature.dk kan du vælge mellem kapok madrasser i forskellige størrelser, som passer til de fleste tremmesenge og barnevogne. Her kan du også købe topmadrasser, så din baby kommer til at ligge trygt og godt på sin nye kapok madras. Madrassen fås til rimelige priser set i forhold til kvaliteten og holdbarheden. Når du køber produkter hos babynature.dk kan du være sikker på, at produkterne indeholder mindst mulig kemi, hvor der tages stort hensyn til miljøet og foregår unødvendigt ressourcespild. Din baby bruger en stor del af sin tid i sengen, og derfor er det vigtigt med en god og sund madras. Så en kapok madras er et godt valg.

Sund og økologisk kapok madras til babyer til favorable priser