Både som arbejdsgiver og lønmodtager er du interesseret i, at man kan arbejde under de mest optimale forhold, som skåner kroppen så godt som muligt.

Hvis man derfor til hverdag arbejder med tunge komponenter, hvilket blandt andet kan være i bryggebranchen, så er der ofte tendens til, at man løfter tunge genstande forkert eller for meget ad gangen – eller måske endda begge dele samtidig.

Desuden oplever man netop i bygge- og anlægsbranchen, at der er en høj rate af arbejdsulykker, som ofte hænger sammen med overbelastning af kroppen. En del af problemløsningen er at anskaffe en flexmover – eller flere – til arbejdspladsen.

En flexmover er blandt den nyeste form for transportvogne, der med lethed og stor manøvredygtig kan transportere store og tunge arbejdsmidler- og redskaber rundt, uden at man udsætter kroppen for unyttig belastning.

Det anbefales ligefrem af Arbejdstilsynet, at hvis man skal løfte byggemateriale, der vejer over 20 kilo, så skal man netop bruge en af disse robuste flexmovers.

Heldigvis skal man ikke tømme kistebunden, når man skal investere i sikkerhed, for tanken bag flexmovere er netop, at man skal kunne anskaffe sig en af disse, uden at man ender med at skulle betale kassen – men heller ikke samtidig gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Blandt nævneværdige funktioner ved en flexmover kan det fremhæves, at den er udstyret med en el-motor, som sender den frem i ganghastighed, og selv når din flexmover er fuldt lastet, kan den begå sig i op til seks graders stigning.

Man skal heller ikke bøvle med at trække vognen rundt ved snævre passager eller områder, hvor der er mindre plads og bevægelighed, for alle fire hjul på en flexmover kan dreje på både forakslen og bagakslen.

Selv når vejret ændrer sig helt til styrtende regn, så kan du være sikker på, at din flexmover man modstå større mængder.

Skån kroppen på arbejdet