Har du lyst til at bringe mere humor og glæde ind i din og andres hverdag, så er en vejrsten en oplagt ide. De vejrsten, du finder på Malericentralen.dk, giver en underholdende vejrudsigt, som på simpel vis tager udgangspunkt i stenens egen tilstand. Samtlige af vores vejrsten har minimum fem af nedenstående vejrbeskrivelser:

  • Varm sten – sol
  • Tør sten – tørvejr
  • Våd sten – regn
  • Kold sten – frost
  • Hvid sten – sne
  • Urolig sten – blæst
  • Sten væk – orkan
  • To sten – du er fuld

Skulle du mod forventning være i tvivl, så kan vi hos Malericentralen.dk garantere dig, at vejrstenene bringer smil og grin med sig. Og det bedste af det hele er, at du på Malericentralen.dk kan skaffe dig en vejrsten for under 300 kroner.

Vejrsten – et humoristisk samlingspunkt

Vores sortiment af dekorative vejrsten byder både på sten i polystyren og håndbearbejdet granit. Hvad angår farver, kan du vælge imellem rosa, grå og rødbrun. De  af vores vejrsten, som er produceret i polystyren, er letvægtsmodeller. Har du en forestilling om, at du ofte vil flytte rundt på din vejrsten og stille den til udstilling forskellige steder, anbefaler vi dig derfor at vælge en vejrsten i dette materiale. De vejrsten, vi tilbyder på Malericentralen.dk, har stort set samme størrelse på omkring 30 x 35 centimeter. Vælger du en vejrsten i granit, er stenen foruden vejrbeskrivelserne også dekoreret med vejrinspirerede illustrationer af sol, sky og termometer.

Vejrsten, vejrstation eller barometer?

Foruden vejrsten kan du på Malericentralen.dk også finde vejrstationer. Vi har eksempelvis en væghængt vejrstation, som er tiltænkt golfspilleren. På en hvid baggrund står vejrudsigten skrevet med sorte blokbogstaver og lumre undertoner. Golfspillerens vejrstation tager udgangspunkt i dine kuglers tilstand. Hvis de er blå, er det koldt, hvis de er våde, regner det, hvis de bevæger sig, er der vind, hvis du ikke kan se dem, er det tåget, hvis de hopper, er det stormvejr, hvis de ”bare hænger”, er det stille vejr, og hvis de er synlige, så er det ud af banen i en fart!

Er du ikke golfspiller, men har en dejlig frue, så er det formentlig mere oplagt for dig at investere i vores ”Fruebarometer”. På dette kan du ved at justere på en pil indikere, hvilket humør din frue er i på den pågældende dag. Skal i have gæster, er det nok lidt uheldigt, hvis humøret er ”vrissent” eller ”hysterisk”, og er i alene, kan det være, du sætter pris på, at hun er ”ualmindeligt kærlig”.

Sæt kulør på hverdagen med vejrsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *