Et babyspejl har både den praktiske funktion, at barnet kan kigge i det og se sit eget spejlbillede, og samtidig virker spejlet stimulerende på barnet og kan bruges til at træne barnets nakkemuskler eller kravleteknik. Et babyspejl kan derfor med fordel placeres ved puslebordet, så barnet kan kigge i det, når det ligger på maven på puslebordet. Det kan også placeres langs fodlisterne på børneværelset eller i stuen, for så vil barnet automatisk blive nysgerrigt og kravle mod sit eget spejlbillede, og dermed får det trænet sin kravleteknik.

Stort udvalg af dekorative babyspejle hos Villavejen.com

Du finder et stort udvalg af søde, sjove og seje spejle til babyværelset hos Villavejen.com. Spejlene er udformet som f.eks. skyer, sommerfugle, piratskib, tog eller en maske, og de er fremstillet af bl.a. akryl og træ. Babyspejlene er dekorative og fås i flere forskellige farver, og de fantasifulde spejle er med til at sætte et unikt og personligt præg på dit barns værelse.

Seje spejle udformet som piratskib, traktor eller maske til drengeværelset

Leder du efter et helt særligt spejl til en lille dreng, som interesserer sig for biler og større maskiner, så kan du eksempelvis vælge et flot traktor-spejl, og hvis han er vild med superhelte, kan du vælge et sejt maske-spejl. Har han et pirattema på sit værelse, så kan du vælge et flot piratskib. Spejlene er fremstillet i egetræsfinér og fås i flere flotte farver som eksempelvis mintgrøn, petroleum eller lyseblå, der passer til drengeværelset.

Flotte sky-, sommerfugle- eller elefant-spejle til pigeværelset

Til småpiger fås eksempelvis flotte spejle formet som skyer, sommerfugle eller elefanter, som fås i flere skønne farver som hvid, lilla eller lyserød. Du kan nemt få spejlene til at passe ind på pigeværelset, uanset hvilken boligstil du foretrækker. Sky-spejlene er fremstillet i akryl, hvilket er en meget sikker løsning, fordi spejlene ikke har nogen skarpe kanter, og det går ikke i stykker, hvis man er så uheldig at tabe spejlet på gulvet.

Høj kvalitet og favorable priser

Sortimentet af spejle hos Villavejen.com er af høj kvalitet til favorable priser, og det er ikke spejle, du finder på alle andre børneværelser. Spejlene kan nemt monteres på væggen i børneværelset, og der er ingen synlige skruer, hvilket ellers kan virke skæmmende. Har du spørgsmål vedrørende spejlene i webshoppen, så får du en rigtig god vejledning og kundeservice hos Villavejen.com. Du kan nemt foretage din bestilling af et babyspejl, som produceres specielt til dig som kunde, og så får du din vare leveret inden for 7 dage.

Sæt et personligt præg på børneværelset med et unikt babyspejl