Som campist ved du, at det er helt afgørende, at du har det rigtige udstyr med på ferien. Det er med til at gøre, at den bliver en succes. For når du ikke kan have så meget udstyr med, er det vigtigt, at det er det helt rigtige, som du har. Det gælder selvfølgelig ikke mindst campingbordet, der for mange bliver et samlingspunkt på deres ferier. Det er her, hvor hele familien mødes om aftenen for at spise sammen. Ellers kan man nemlig hurtigt blive spredt ud over hele campingpladsen, der ofte byder på gode tilbud for både børn og forældre. 

Lige meget hvilken type campist du er, vil du nemt kunne finde et campingbord på campingtur.nu. De har en lang række forkellige campingborde, hvilket gør, at der er noget enhver smag, pengepung og campist. Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at dit campingbord er nemt at klappe sammen, så du kan have det i bilen, når I kører fra sted til sted. Den store frihed ved at tage på campingferie er netop, at man kan pakke sin campingvogn sammen, når man vil, og så tage et nyt sted hen. 

Hvis det bare er dig og din partner, der tager på campingferie, behøver I ikke at have et så stort bord med. Der skal selvfølgelig være plads til, at I kan invitere naboerne på en kop kaffe eller få børn og børnebørn på besøg en dag. Men som udgangspunkt har I jo ikke brug for et så stort bord, når I kun er to. Hvis I ofte tager på camping om vinteren, kan det også være en god ide at overveje, hvor stort et bord I egentlig har brug for. Der vil I ofte sidde inde i vognen og spise, fordi der er varmere. 

Har I hele familien med på campingferie, skal I selvfølgelig først og fremmest tænke over, at det skal være et campingbord, hvor der er plads til, at I alle sammen kan sidde rundt om det. Det kan være til måltiderne, men også når I spiller spil eller lignende om aftenen. Hvis I har mindre børn med, er det en god ide at vælge et af de campingborde, der er mere stabile, og hvor børnene ikke pludselig kan komme til at klappe det sammen eller få fingrene i klemme, fordi de har pillet lidt for meget ved det. Nogle campingborde har opbevaring nedenunder. Det er også en god ide at overveje et sådant, så I kan have nogle flere ting liggende i det. 

Sådan finder du det rigtige campingbord