Cyklen er på mange måder det perfekte transportmiddel, hvis du ikke skal for langt: Du kommer relativt hurtigt frem, samtidig med at du får frisk luft og motion på din vej. Det er ikke muligt med mange andre transportformer. Derudover er det også en rigtig god måde for dig, hvis du leder efter en sportsgren, der er nem for dig at dyrke i dit tempo, og der hvor du gerne vil. Du behøver ikke at være medlem af en klub eller at have et hold for at cykle – men nogle synes, at det er rigtig hyggeligt at cykle sammen med andre. 

Et godt sted for dig at købe cykler, uanset om du skal bruge dem til transport, motion, og uanset om det er til dig selv eller dine børn, er på webshoppen bikeandco.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for cykler, og det vil derfor være nemt for dig at finde den form for cykel, der passer bedst til dig. 

Hvis du har brug for en cykel, som du kan transportere dig rundt på, vil en city, comfort eller en classic cykel sikkert være noget for dig. City cyklen er en let cykel, som gør, at du kan komme hurtigt frem. Den er derfor god, hvis du tilbagelægger 10-20 kilometer hver dag på cykel. Comfort cyklen er en meget behagelig cykel at køre rundt på inde i byen, hvor du ofte må holde for rødt. Den er lavet, så den er meget behagelig at sidde på, og så du ikke skal bruge så meget tid på at vedligeholde den. Classic cyklen sender tankerne tilbage til en svunden tid. Det er en god og ergonomisk korrekt cykel at køre på. 

Hvis du har et stykke på arbejde, til studie eller ned og handle, kan det være, at du synes, at det er for lang at tilbagelægge afstanden på cykel. Selvom det er sundt at cykle, og det er godt at tage sig tiden til det, har du selvfølgelig også mange andre ting, som du skal. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du køber en elcykel. På den måde kan du få tilbagelagt afstanden meget hurtigere og stadig blive ved med at cykle og dermed få fordelen af at få motion på daglig basis. 

Bruger du din cykel til at dyrke motion på, er det vigtigt, at du har en, der er lavet til formålet. Du kan selvfølgelig godt cykle en længere tur på nogle af de andre modeller, men hvis du virkelig skal have noget ud af din motion, skal du vælge en cykel, der er lavet til formålet. Hos bikeandco.dk har de både mountainbikes og racercykler. Mountainbikes er lavet til, at du nemt kan køre i kuperet terræn. De har brede hjul, der giver et godt greb i selv et meget mudret underlag. Racercyklerne er gode til dig, der kører på landevej. De er lette og hurtige, og du kan dermed få en eget høj fart på dem. Det er med til at gøre, at du virkelig kan få trænet igennem. 

Sådan finder du den cykel, der passer til dig