Er du af den ene eller anden grund plaget af rygsmerter, så kan en rygbandage eller et rygbælte være en stor hjælp til at få dig igennem hverdagens udfordringer. Hos Henza tilbydes en række rygstøtter med forskellige funktioner – blandt andet rygbandager, graviditetsbælter, lændebælter og holdnings t-shirts – som kan give dig den optimale støtte og lindre akutte smerter.

Aflast og stabilisér din ryg med en rygstøtte
Rygsmerter rammer op til 90 procent af danskerne i løbet af deres liv. Enten én eller flere gange. Det kan enten skyldes overbelastning, hold i lænden, diskusprolaps eller noget helt fjerde. Rygsmerter er heldigvis oftest ufarlige og går væk igen, men om ikke andet kan de virke utrolig hæmmende og påvirke hverdagen negativt. Derfor tilbyder Henza et stort udvalg af forskellige slags rygbandager og rygbælter, som aflaster, stabiliserer og ikke mindst støtter ryggen og de omkringliggende muskler. Med en rygstøtte vil du opleve, at du kan bevare kontrollen og bibeholde funktionalitet, og derfor kan den i høj grad være med til at få dig igennem hverdagens gøremål – trods smerter. En body sleeve vil eksempelvis afhjælpe akutte smerter og ubehag, mens et rygbælte kan afholde din ryg fra visse positioner og bevægelser under sport. Ved særlige alvorlige rygproblemer anbefales en holdningsvest, som kan justeres efter netop dit behov.


Kvalitet og komfort i højsædet
Alle rygbandager er fremstillet i materialer af høj kvalitet og med komfort i fokus. Deres design tilpasser sig din krop, så du er garanteret den bedst mulige støtte samt lindring af smerter de rigtige steder. Det er dog vigtigt at understrege, at en rygstøtte ikke i sig selv kan genoprette musklerne i ryggen, men blot skal fungere som hjælp og supplement til anden form for genoptræning.

Rygbandage