Det er sjovt at komme ud og være naturlig i naturen med alt, hvad det indebærer, men det er også en del hårdere, end man lige skulle gå og tro. Derfor får du brug for noget grundlæggende udstyr, hvis du vil have en chance, og vi har i denne artikel samlet nogle bud på, hvad netop det kan være.

Multi-tools

Multi-tools er et andet ord for en moderne schweizerkniv, som kan alt muligt forskelligt. Der er forskellige knivblade til forskellige formål, og hvis du vil have et multi-tool af en ordentlig kvalitet, skal du vælge et fra Leatherman. De har i mange år specialiseret i sig netop dette stykke udstyr, og du kan være sikker på, at der er tænkt på det hele.

Stor og praktisk rygsæk

Du vil gerne have plads til lidt af hvert i en rygsæk i naturen. Du skal både have plads til telt og til diverse køkkengrej samt naturligvis skiftetøj til de våde dage, som unægtelig vil komme. Kvaliteten kan virkelig være til forskel her, fordi det er hårdt at gå rundt med en stor rygsæk, som ikke sidder godt, og det vil du allerede efter få timer fortryde.

En brænder

Uanset om du har lyst til at få varmet fingrene, eller du skal lave mad, som du har fanget, så får du brug for en brænder af en art. Hvis du samtidig planlægge at lave bål, men det er et meget vådt miljø, er det ikke sikkert, at du kan få lov til at starte en ild. Derfor er en brænder essentiel.

På ekspedition i naturen? Dette udstyr skal du bruge