Der er ingen tvivl om, at mange elsker ægte blomster og planter. Der er kan være megen besvær forbundet med at holde sådan nogle i live. Og hvis det ikke gøres helt præcis, kan de hurtigt komme til at se lidt trætte og. Der er faktisk mange fordele ved at holde den kunstige slags i steder. Det gælder især, hvis du gerne vil pryde din virksomhed eller butik med nogle grønne planter. Det giver nemlig en helt anderledes stemning i rummet, hvis du har sådan nogle stående.

Hvorfor vælge de kunstige?

Mange er af den tror, at man sagtens kan se, når en plante er falsk. Men sådan er det ikke længere. Teknologien er kommet langt siden, og udviklingen går ufatteligt stærkt. Løbende udvikles der ny anvendelse af kendte materialer, nye fremstillingsmetoder og dermed nye, forbedrede kunstige planter. Faktisk er de nu så naturtro, at det slet ikke kan ses med det blotte øje. Som nævnt ovenfor, er der mange fordele ved at vælge kunstige planter. De er blandt andet:

  • De visner og sviner ikke
  • Skal ikke vandes
  • Er allergivenlige
  • Kræver ingen pleje
  • Du sparer udgifter til gødning og vand
  • Skal ikke udskiftes, da de ikke dør
  • De er ligeglade med klima og solskinstimer

Ovenstående er årsagerne til, at mange virksomheder, institutioner og privatpersoner fravælger levende planter og i stedet vælger de kunstige til.

Desuden kræver de minimal vedligeholdelse. Selvfølgelig bliver de støvet, ligesom alt andet. Men det kan fjernes med en føntørrer eller blød børste. Hvis planten derefter trænger til lidt opfriskning, skal den blot skyldes med lidt vand.

Hos KunstigePlanter.dk er de specialister inden for området. De har mange års erfaring har resulteret i et godt internationalt netværk til de bedste leverandører. På sin vis er du sikret at få de bedste produkter på markedet.

Om kunstige planter