Leder du efter din næste sommerkjole? Måske børnene trænger til en opgradering i gaderoben? Eller måske det er lidt nyt til hjemmet, du mangler? Hvad det er til dig selv, børnene eller lidt lækkert interiør, så kan du roligt hoppe ind på Husetnord.dk for at lade dig inspirere til dit næste køb.

Klikker du dig ind på hjemmesiden, vil du blive mødt af et hav af lækre modefund. Hos Huset Nord er de nemlig forhandlere af mærker som Rue de Femme, Ilse Jacobsen, Soulmate for blot at nævne et par. Du kan med andre ord formentlig ikke undgå at få lyst til at tilføje til indkøbskurven. Af mærker til børn har de blandt Hust & Claire, Bisgaard og FUB, mens de til hjemmet har et udvalg af produkter fra natur- og miljøvenlige Meraki såvel som fra Skandinavisk med deres æstetiske duftpinde og andre skønne varer.

Og valget af miljøvenlige produkter går igen i deres udvalg af sandaler, hvor du kan vælge de populære BioNatura sandaler. Ønsker du komfortable, økologiske sandaler af italiensk kvalitet, er du gået rigtigt i byen ved at tjekke Huset Nords hjemmeside ud. BioNatura designer både flade sandaler samt sandaler med kilehæl. De egner sig til alt fra ferien sydpå, hvor du gerne vil have mulighed for at trave rundt i åndbare sandaler, som samtidig er flotte at se på, ligesom de egner sig til festen, hvor du gerne vil kunne danse i hæle natten lang. Der er mange designs og farver at vælge mellem.

Alle de lækre mærker er valgt til dig, der går op i detaljen og ikke mindst kvalitet hele vejen rundt. Derfor skal du endeligt hoppe ind på siden – hvis ikke for at købe noget, så for at lade dig inspirere af Huset Nords charmerende univers.

Du kan shoppe online eller tage forbi butikken, som er beliggende i Randers på Middelgade 5-7. Her står Huset Nords ansatte klar til at hjælpe dig med hvad end, du er på udkig efter af deres udvalg af både tøj, sko og interiør. Her har de forstand på hvilken farve og style, der passer til netop dig. Tøv heller ikke med at følge Huset Nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste designs fra BioNaturas sandaler, nyeste kollektioner fra Rue de Femme og de altid lækre dufte fra Meraki.

Økologi og kvalitet til din og børnenes garderobe hos Husetnord.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *