Har du lige overtaget lokalerne til en ny og lækker café? Så går du garanteret allerede og tænker på, hvordan den skal indrettes. Der er mange ting at tage stilling til, og møblerne er kun en lille del af det. Til gengæld har valget af møbler stor betydning for dine kunders velbefindende, og derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på denne del.

Borde og stole er afgørende

Når det kommer til møbler, så er borde og stole de mest afgørende. Du skal nemlig sikre dig, at dine gæster sidder så godt, at de har lyst til at blive hængende – og samtidig skal udtrykket passe til caféens indretning.

På Zederkof.dk finder du et bredt udvalg af caféborde, -stole og andet inventar, og du kan desuden få god sparring, hvis du har spørgsmål.

Det rigtige udtryk med caféborde

Når du skal vælge dit cafebord, så er der forskellige ting, du bør overveje. Hvor mange mennesker skal som minimum kunne sidde ved bordet? Skal gæsterne spise ved bordet eller kun drikke? Og hvilken stil skal du vælge?

Hos Zederkof finder du både naturfarvede polyrattanmøbler, der er lette at rengøre, ligesom du finde franske cafémøbler i metal og træ. Har du brug for ekstra borde, der kan klappes op og ned efter behov, så kan du desuden få flotte, franskinspirerede borde med plads til 6 personer – eller til en god buffet.

Vil du lave lidt hygge til både store og små, så finder du også borde, hvor bordpladen er omdannet til et skakbræt eller et spil ludo.

Stole der passer til

Når du har fundet de helt rigtige borde til din café, så kommer turen til stolene. Her skal du overveje, hvordan gæsterne skal sidde, og ikke mindst hvor behageligt det skal være. Skal det være taburetter, klapstole eller rigtige spisebordsstole med armlæn? Skal stolene være hvide, sorte eller farvede, og skal der være puder at sidde på? Er du mest til de naturlige materialer eller må stolene gerne være lavet af et kunstmateriale, der gør dem lettere at rengøre og vedligeholde?

Der er mange spørgsmål, og nogle af dem kan være svære at svare på. Er du i tvivl, så kan du med fordel kigge på zederkof.dk og se, om du ikke bliver inspireret af deres store udvalg. Du kan også kontakte dem, hvis du har brug for hjælp til indretningen eller bare gerne vil have professionel rådgivning fra en virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Ny café? Se hvilke møbler du har brug for