Efteråret er over os, så nu skal man ned i gemmerne og finde de varme trøjer, regntøjet og termotøjet frem til både sig selv og børnene. Men børnene har det jo med at vokse, så måske er det tid til at investere i noget nyt regn- eller termotøj som både er praktisk og stilrent? Til det formål har By Lindgren netop skabt en nyt brand til børn mellem 0-16 år, som lægger vægt på kvalitet og design.

Noget for både drenge og piger

Der er forskellige design til drenge og piger med fokus på, at tøjet skal sidde godt, når børnene er ude at lege i efterårsvejret, som man aldrig kan vide sig sikker på. Den ene dag regner det, den næste dag er det koldt. Her kan termotøjet hjælpe, og du finder noget for enhver smag, som holder børnene varme og med fuld mobilitet.

Bag mærket By Lindgren er søstrene Anne og Katrine Lindgren, som ønsker at skabe kvalitetstøj, der stadig er praktisk og stilrent. Udover regn- og termotøjet finder du også vinterjakker, huer og ben- og nakkevarmere, som alle fås til drenge og piger og i forskellige størrelser.

Skandinavisk design i nordiske farver

Designet er holdt i en tidløs skandinavisk stil med nordiske farver som olivengrøn, bordeaux rød, mørk marineblå og rapsgul. Farverne er netop valgt for at sikre et roligt og afstemt udtryk med et enkelt snit. Derudover er både regn- og termotøjet nemt at rengøre, når det danske vejr viser sig fra sin værste side med både regn, blæst og slud.

Se alle de forskellige produkter og vælg selv den farve og stil, du synes allerbedst om på Tinsoldat.dk, hvor du også finder tilbud på meget at tøjet. Så bliver dine børn klar til det omskiftelige danske efterårsvejr.

Nu kommer efteråret: er dine børn klædt på til det omskiftelige vejr?