Er du træt af din enorme varmeregning – og af, at dit gamle udtjente fyr konstant skal repareres eller renses? Så kan du med stor fordel overveje at skifte olie- eller gas fyret ud med en miljøvenlig og energi besparende varmepumpe. Med en varmepumpe kan du nemlig skære en ordentlig luns af din årlige varmeregning, og samtidig fyre op i radiatorerne om vinteren uden at få dårlig samvittighed over for miljøet. En varmepumpe er nemlig så energieffektiv, at den er den absolut mest miljørigtige måde, hvorpå du kan opvarme vandet i dit varmefordelingssystem.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en anordning, som kommer i flere forskellige udgaver. Den mest omfattende form for varmepumpe er den såkaldte jord til vand varmepumpe – også kaldet er jordvarme anlæg – som består af lange slanger, som graves ned i haven, og udnytter temperatur forskellen på jorden og et kølemiddel med et lavt temperatur punkt til at skabe energi, som så omsættes til varme i husets vandradiatorer.

Luft til vand varmepumpen – det mindre omfattende alternativt til jordvarme anlægget

En jord til vand varmepumpe kræver et vist antal kvadratmeter grund – for eksempel i form af en stor have – samt en tilladelse fra kommunen til opførelse af jordvarme anlægget. Har du ikke en have i den påkrævede størrelses orden, eller kan du ikke opnå den nødvendige tilladelse fra kommunen, kan du i stedet vælge en luft til vand varmepumpe. Du kan stadig spare rigtig mange penge ved at anvende denne miljøvenlige opvarmnings metode frem for dit gamle fyr. En luft til vand varmepumpe er samtidig meget nemmere at vedligeholde, end et slidt fyr. Og så slipper du for at skulle bestille olie og gas hvert andet øjeblik.

Vælg den rigtige luft til vand varmepumpe i høj kvalitet

Hvis du er lidt tændt på idéen om at kunne spare op i mod halvdelen af dine udgifter til varme på årlig basis, kan du for eksempel gå ind på kinnan.dk og se det store udvalg af moderne og teknologisk avancerede luft til vand varmepumper. En luft til vand varmepumpe af nyere dato vil kunne levere såvel varmt brugsvand (det, der kommer ud af vandhanen og bruseren) til hele familien, samtidig med at den varmer boligen op via vandet i husets varmefordelings anlæg, selv under den koldeste vinter.

Med en luft til vand varmepumpe behøver du ikke at spare på varmen for at spare på varmeregningen. Kig ind på kinnan.dk og se de nyeste luft til vand varmepumper.

Miljøvenlig og energibesparende opvarmning med luft til vand varmepumpe