Bor du inde i byen, har du sikkert opdaget, at det kan være lidt af et helvede at skulle finde en parkeringsplads. Der kan virkelig være rift om pladserne, og det er dyrt at holde et sted, hvor du ikke må. Det kan derfor være, at du har overvejet helt at droppe bilen. Men hvordan skal du så transportere dine børn sikkert rundt i byen? Og hvordan skal du komme hjem med et stort læs af varer fra supermarkedet?

Den nemmeste løsning er, at du køber en cykelanhænger, som du kan sætte bag på din cykel. Det giver dig et perfekt sæde for børnene, når du skal køre dem frem og tilbage til institutionen og er samtidig også praktisk at have, når du har købt meget ind. Børnene kommer til at sidde langt bedre i en cykelanhænger, end de gør i et barnesæde, der sidder på cyklen. Derudover bliver det muligt for dig at have flere børn med, når de sidder i anhængeren. 

Et godt sted for dig at købe en cykelanhænger er på webshoppen abckids.dk. De har et stort udvalg af cykelanhængere, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dit behov. De har en lang række forskellige mærker, der alle udmærker sig ved at kunne noget forskelligt. 

Cougar 2 Thule Chariot kan for eksempel også bruges til en klapvogn og en løbevogn. Det gør, at du kan smide alle de andre ting ud, der står og fylder hjemme hos dig. Med den model har du kun brug for en vogn. 

Croozer Kid cykelanhængeren har en rigtig god affjedring, der gør det meget behageligt for dit barn at sidde i vognen i længere tid af gangen. Hvis I skal på cykelferie eller godt kan lide at cykle lange ture, er det derfor den ideelle vogn for jer at købe. 

Med en cykelanhænger behøver du nærmest ikke en bil