Er et dansegulv det du står og mangler til kommende show eller bryllup? Eller måske hotellet eller gymnastiksalen mangler et område til dansen? Hos Sunstill er de specialister i levering af et professionelt gulv, der er egnet til at danse på. Det gælder desuden uanset, om du er på udkig efter et mobilt eller et permanent dansegulv.

For begge type dansegulve gælder det, at de kommer i flot parket med en stærk toplakering. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om ridser fra stilethæle eller andet. Derudover låses scenens dele i moduler af 95×95 cm, så kan klikkes sammen og dermed bliver de tilpasset til lige præcis dit arrangement og sted. Du kan vælge et alu look eller et messing look. Det er med andre ord helt op til dig med looket og størrelsen af scenen, som Sunstill kan skræddersy til dig.

Hos Sunstill finder du yderligere et stort udvalg af dansevinyl. Det er alt fra mat dansevinyl til glossy dansevinyl til glitter- eller spejleffekt. Alle de forskellige typer af dansevinyl kommer i et hav af farver, og som samtidigt er til konkurrencedygtige priser, som du kan benytte til andre formål også. Det vil sige til messer og udstillinger, da det er et nemt materiale at rengøre.

Inde på deres hjemmeside kan du gå på opdagelse i deres brede sortiment, hvor du vil finde ud af, at mulighederne for den perfekte scene er uendelig. Du er derudover også velkommen til at ringe til dem direkte, hvor de vil sidde klar med rådgivning til det helt rigtige valg af scenepodie eller øvrige materialer. På deres hjemmeside kan du under kontaktoplysninger finde numrene til henholdsvis deres salgs-, lager-, og administrationsafdeling. Alternativt kan du via hjemmesiden skrive direkte til dem.

Mangler du et stærkt dansegulv?