Nylonstrømper er en ganske særlig type strømper, som er super smarte, smukke og funktionelle. Når man skal have kjole eller nederdel på om vinteren kan det hurtigt blive for koldt, at have bare ben – og passer man ikke på ender man før eller siden med en forkølelse eller blærebetændelse på den konto. Samtidig kan det også hurtigt komme til at se mere vulgært ud med bare ben, end hvis man har nogle elegante strømper på under kjolen. Og her kommer de berømte nylonstrømper ind i billedet. Man kan selvfølgelig godt vælge at bruge de mere traditionelle strømpebukser, som er lavet af bomuld, men hvis man vælger nylonstrømper i stedet, vil man med garanti opnå et langt mere sexet og sofistikeret look. Nylonstrømper er nemlig helt glatte og super elastiske, hvilket gør, at de bliver ved med at sidde helt tæt ind til benet. Samtidig kan nylonstrømper fås i meget tynde udgaver, så man alligevel kan få lov til at vise lidt hud, uden at gå med helt bare ben. 

Når man skal købe nylonstrømper afhænger valget selvfølgelig først og fremmest af det outfit de skal passe til. Skal man bruge dem til hverdag sat sammen med en pæn nederdel og en skjorte kan det være en god ide at vælge et par helt klassiske sorte eller brune. Er man derimod på udkig efter et par nylonstrømper til festlige lejligheder kan man sagtens tillade sig, at skeje lidt mere ud. Her kan man eksempelvis gå efter et par i et flot mønster eller måske endda et par selvsiddende nylonstrømper med flotte blondedetaljer skjult under kjolen. 

Man kan også med fordel tænke sin kropstype med i valget af nylonstrømper. Har man korte ben, som man gerne vil have til at syne længere er det en god ide, at gå efter et par med lodrette striber. 

Lækre nylonstrømper