Hvis du er på udkig efter en boltpistol, som kan bruges til hurtig og smertefri aflivning af dyr, så anbefaler vi dig at klikke dig ind på Hattingagro.dk. Her finder du boltpistoler af mærket Blitz, som er fremstillet til effektiv og human aflivning af svin. Boltpistolernes formål er at bedøve svinene, før de skal aflives. Boltpistolerne er fremstillet i en solid kvalitet med forniklet overflade, og de vejer kun 2,1 kilo. Den lette vægt gør boltpistolerne nemme at arbejde med. Blitz boltpistolerne har en bredde på ni millimeter og en længe på 32 centimeter, hvilket er en optimal størrelse at holde fast omkring. Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan boltpistolerne fungerer og håndteres, så kan du finde en vejledning og en instruktionsvideo i vores webshop under produktet, som indeholder al nødvendig information. En boltpistol skal håndteres korrekt og med stor forsigtighed, og derfor anbefaler vi dig at søge råd hos en dyrlæge eller en erfaren ven eller kollega, såfremt det er første gang, du skal benytte den.

Sådan vedligeholder du din boltpistol

Vi leverer din nye boltpistol med et komplet sæt af tilhørende renseværktøj. Boltpistolen bør renses hver gang, den har været i brug, og det foregår ved, at den skilles ad og rengøres del for del. Hvis du med tiden får brug for et ekstra rensesæt, kan du også finde det i vores webshop. Foruden ekstra rensesæt byder vores udvalg af tilbehør også på olie, som du bør smøre samtlige af de enkelte dele af din boltpistol med jævnligt, så alle bedøvelser foregår uproblematisk. Boltpistolens patronlager skal renses med den lille medfølgende børste efter hver bedøvelse. Hvis der er nogen dele, der er særligt beskidte, skal de renses i petroleum eller dieselolie.

Hatting Agro står klar til at hjælpe dig

Hos Hatting Agro servicerer vi tilfredse kunder i hele Danmark. Derfor har vi også afdelinger spredt over hele landet, skønt vores hovedkontor ligger i Horsens. Vores varer sælger vi hovedsageligt igennem vores webshop, som holder åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle, når det passer dig. Leveringen er på vores regning, såfremt du køber for mere end 1500 kroner, og du skal ikke vente længe, før du modtager dine varer. Vi leverer som regel inden for en dag eller to. Såfremt du har spørgsmål til vores udvalg af landbrugsudstyr, opfordrer vi dig til at kontakte vores kompetente medarbejdere på telefon +45 70 15 99 09 eller mail info@hatting-as.dk.

Køb din boltpistol på Hattingagro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *