Hvis du døjer med muskeltræthed, hævelser i led eller lændesmerter, så bør du kigge nærmere på kinesiologitape. Kinesiologitape er nemlig godt at anvende i forbindelse med fysisk aktivitet, da det kan hjælpe med at give støtte og dermed aflaste den muskel eller det led, der har brug for det. 

Kinesiologitape har vundet sit indpas

Hvis du går til en sport eller træner i et fitness center, så har du med garanti set et par stykker træne med farverig tape klistret fast på sig. Kinesiologitape har i den grad vundet sit indpas, og man ser det efterhånden oftere og oftere i forbindelse med behandling af sportsskader. Tapen bliver flittigt brugt ved forskellige typer af sportsgrene, bl.a. fodbold og håndbold, men det ses også ved styrketræning, løb mm.

Stammer oprindeligt fra Japan 

Kinesiologitape er en elastisk tape, der oprindeligt stammer fra Japan. Tapen består af en forholdsvis løs vævning og elastiske fibre, som netop bidrager til elasticiteten, der kan være med til at behandle sportsskader. Når tapen påføres korrekt, så kan den aflaste muskler, sener eller led, men den kan også gå ind og afhjælpe stivhed eller spændinger. Tapen har dog også en række andre fordele, da det siges, at den også kan gå ind og stimulere blodcirkulationen samt lindre hævelse og sænke inflammation. Det indeholder derfor en lang række kvaliteter, som kan være gavnligt for mange – både hos motionisten, fodboldspilleren og eliteudøveren. 

Få den rette rådgivning af en professionel behandler 

Hvis du vil have den positive effekt af kinesiologitape, så er det vigtigt, at du får den rette rådgivning i, hvordan tapen påføres. Ellers får du ikke den optimale effekt. Du bør derfor kontakte en fysioterapeut eller en anden professionel behandler, hvis du ikke er erfaren med denne type tape. 

Når du er blevet klædt godt på til, hvordan du selv kan påføre det, så kan du klikke ind på Henza.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af kinesiologitape – alt sammen i høj kvalitet, men til gode priser, hvor alle kan følge med. Henza stræber nemlig efter at tilbyde et billigere alternativ til de ellers dyre typer tape, der efterhånden findes på markedet. Det går dog på ingen måde ud over kvaliteten, at priserne er presset i bund. 

Udvalget byder på alle regnbuens farver, men det er dog udelukkende for synets skyld. Der er derfor rig mulighed for, at du kan vælge din favorit farve, men stadig få den samme virkning. 

Kinesiologitape – en tape med mange kvaliteter