Lad os lige forklare dig lidt om anordningen flexmover, der er beregnet til dig, der har tilknytning til anlægs- og/eller byggebranchen enten som arbejdstager eller arbejdsgiver, for dette vidundermiddel er skabt til at hjælpe aflaste arbejdsbyrden, når der skal flyttes stort og tungt materiale.

En flexmover er en fleksibel flytte- og transportmaskine, der kan transportere elementer fra et udgangspunkt til en slutdestination via sin robuste sammensætning, der dog stadig er manøvredygtig ved at kunne dreje på både for- og bagakslen på samme tid. 

Således er flexmoveren en “hjælpende hånd” til at komme smidigt omkring på en byggeplads, og ved den rette model af en flexmover kan den ofte løfte og bære mere end et ton på sig. Det sørger den indbyggede el-motor for, som har en batteritid på flere timer.

Vidste du også, at Arbejdstilsynet har kommet med en anbefaling om, at hvis man skal transportere ting, der vejer mere end 20 kilo i arbejdsrelation, så skal man benytte anden mekanik, der kan aflaste og afhjælpe belastning på den fysiske krop, man ellers ville blive udsat for ved at bære rundt på materiale, der vejer for meget.

I den forbindelse er en flexmover en klar anbefaling herfra, da den udover sin smidighed og konstruktion, der egner sig til stor belastning, ikke kommer til at koste et firma mange penge at anskaffe, for i denne sammenhæng vil man opdage, at en flexmover er skabt med omtanke for det arbejdende folk, som det ikke skal koste kassen at sikre ydeevnen for i mange år fremad.

Og så er en flexmover holdbar! Den kan håndtere støvpartikler fra arbejdspladserne, og skulle der være ujævnt terræn at forcere, så klarer den også det, og vejrets omskiftelighed er den også modstandsdygtig omkring, så længe det er i begrænset omfang.

Gør dine medarbejderne, din pengepung og dit firma en tjeneste ved at bruge flexmovere!

Hvad er en flexmover?